Alles in eenV2
Ook onlineV2
BedieningsgemakV2
FlexibiliteitV2
Home

Slim en professioneel reserveren


Smart Event Manager is dé software voor professioneel beheer van al uw evenementen: u bespaart tijd op de administratieve afhandeling, u verhoogt de kwaliteit van uw organisatie en u beheerst eenvoudig complexe bijeenkomsten en activiteiten tot in de puntjes.

Terwijl u het gehele reserveringsproces van aanvraag tot en met factuur verwerkt, bereidt de software tegelijkertijd de personeelsplanning en uitvoering van het evenement voor.

De software biedt onder andere de volgende mogelijkheden:Smart Event Manager Mobile App


De Mobile App vormt de perfecte aanvulling op de basisapplicatie van Smart Event Manager. Of u nu bij een opdrachtgever, op de werkvloer, bij een netwerkevent of thuis bent; met uw telefoon of tablet heeft u direct inzicht in de geboekte reserveringen en beschikbaarheid.

De app vormt daarmee een waardevolle tool voor account-, party- en eventmanagers. Zowel buiten kantoor als op de werkvloer hebben uw medewerkers real-time inzicht in de geboekte evenementen, vrije capaciteit en het relatiebeheer. De app past volledig binnen de filosofie die met Smart Event Manager uitgedragen wordt: een gebruikersvriendelijk en compleet reserveringssysteem aanbieden.


Smart Event Manager Met App

Actuele trainingen


Smart Sessions

Bekijk het actuele aanbod van Smart Sessions.

Basistraining Reserveringen

U kunt zich nu inschrijven voor een Basistraining Reserveringen.

 

Vacatures


Technisch Applicatieconsultant

Houd je van klantcontact en heb je interesse in techniek? Bekijk dan deze vacature!

.Net Developer C# Html5

Wil je met de modernste technieken werken in een 'agile' omgeving? Bekijk dan deze vacature!

 

Ook online


Online reserveren

Uw opdrachtgevers kunnen online bekijken of u beschikbaarheid heeft en direct een reservering boeken. Tegelijkertijd worden de gegevens in Smart Event Manager verwerkt.

 

Online Roosters

Met Online Roosters hebben uw medewerkers direct inzicht in hun rooster. Bovendien geven ze online ook hun beschikbaarheid door.

Referenties


Smart Event Manager scoort op gebruikersgemak, veelzijdigheid en prijs. Door de flexibele structuur is de software voor veel bedrijven geschikt.

 

Volg ons!


Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!