BOEKINGSSYSTEEM

Alle reserveringen kunt u professioneel beheren in ons boekingssysteem. Nieuwe reserveringen kunnen snel worden ingevoerd en verwerkt. Dankzij de uitgebreide controles in de software vergeet u nooit meer bepaalde taken voor een reservering uit te voeren. Ons boekingssysteem is geschikt voor uiteenlopende reserveringen. U kunt hierbij denken aan het verhuren van een vergaderruimte tot een uitgebreid bedrijfsfeest waarvoor u externe partijen moet inhuren. U kunt alles regelen via het boekingssysteem

 

OFFERTE

Heeft u een offerteaanvraag ontvangen? In ons boekingssysteem kunt u deze snel verwerken. Automatisch wordt er een offerte in het systeem opgesteld. Deze wordt volledig opgemaakt in uw eigen huisstijl. Eventueel kunnen er sfeerimpressies bij de offerte gevoegd worden. Uw klant heeft op deze manier direct een beeld van de mogelijkheden bij uw offerte.

OPERATIONELE LIJSTEN

Voor de uitvoering van een evenement zijn verschillende operationele lijsten nodig. Via het boekingssysteem maakt u direct draaiboeken voor de partymanager, productielijsten voor de keuken of de bediening en inkooplijsten voor diverse leveranciers. Worden er last minute wijzigingen doorgevoerd? Dan worden de lijsten direct gewijzigd, zodat elke medewerker altijd op de hoogte is van de actuele afspraken.

MAATWERK

Heeft uw klant geen standaard wensen? Ons boekingssysteem ondersteunt dit volledig zodat u een offerte op maat kunt uitbrengen. Zo kunt u een arrangement op maat samenstellen of zelfs een product aanbieden specifiek voor één klant. Uiteraard kunt u een offerte ook handmatig aanpassen of extra wensen toevoegen. 

 

TARIEFGROEPEN

Wellicht heeft u verschillende tarieven voor culturele klanten, scholen of vaste relaties. Of geeft u aan bepaalde klanten bijvoorbeeld staffelkorting als ze meerdere dagdelen een ruimte bij u huren. Deze prijzen kunt u in het boekingssysteem instellen. De software berekent zo automatisch de juiste prijs. Zelfs als uw klant online een ruimte reserveert. 

BRUTOWINSTMARGE

Wilt u direct weten hoeveel winst u verwacht te maken op een boeking? Het boekingssysteem berekent de brutowinstmarge direct voor u! Ook wordt de gewenste marge weergegeven en de berekende advies verkoopprijs. Het boekingssysteem berekent dit zelfs als u de klant op maat bedient. 

 

FACTURATIE

Berekent u voor een evenement een aanbetaling of worden er verbruiken op nacalculatie berekend? Het boekingssysteem kan de facturen voor u klaarzetten, zodat u deze direct kunt versturen. Dat bespaart u tijd een verzekert u ervan dat u geen zaken vergeet te factureren.

CAPACITEITSCONTROLE

Het boekingssysteem houdt bij een reservering niet alleen automatisch rekening met de capaciteit en vrije ruimtes; het controleert ook direct of de ruimte nog beschikbaar is. Dankzij de geavanceerde instellingen van de capaciteitscontrole kunt u uw klanten eenvoudig op maat bedienen. Hierbij wordt optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare capaciteit op uw locatie.

EVALUATIE

Natuurlijk wilt u graag aan de wensen van de klant voldoen. Na afloop van het evenement verstuurt het boekingssysteem automatisch een evaluatieverzoek. Eventueel kunt u de vragenlijst extra personaliseren met vragen voor specifieke producten die de klant heeft afgenomen. Dit gaat geheel automatisch en kost u op deze manier helemaal geen tijd. Het boekingssysteem regelt zelf de evaluatie en u kunt de resultaten direct bekijken.

REEKS

Sommige boekingen komen regelmatig terug. Bijvoorbeeld een vergadering die elke eerste maandag van de maand plaatsvindt. Zo’n patroon kunt u toepassen waarna alle reserveringen in één keer worden aangemaakt. Mocht één van de reserveringen in de reeks afwijkend zijn dan kunt u dit eenvoudig weer aanpassen.