BOEKINGSSYSTEEM

Alle reserveringen kun je professioneel beheren in ons boekingssysteem. Nieuwe reserveringen kunnen snel worden ingevoerd en verwerkt. Dankzij de uitgebreide controles in de software vergeet je nooit meer bepaalde taken voor een reservering uit te voeren. Ons boekingssysteem is geschikt voor uiteenlopende reserveringen. Je kunt hierbij denken aan het verhuren van een vergaderruimte tot een uitgebreid bedrijfsfeest waarvoor je externe partijen moet inhuren. Je kunt alles regelen via het boekingssysteem.

 

OFFERTE

Heb je een offerteaanvraag ontvangen? In ons boekingssysteem kun je deze snel verwerken. Automatisch wordt er een offerte in het systeem opgesteld. Deze wordt volledig opgemaakt in je eigen huisstijl. Eventueel kunnen er sfeerimpressies bij de offerte gevoegd worden. Jouw klant heeft op deze manier direct een beeld van de mogelijkheden bij je offerte.

OPERATIONELE LIJSTEN

Voor de uitvoering van een evenement zijn verschillende operationele lijsten nodig. Via het boekingssysteem maak je direct draaiboeken voor de partymanager, productielijsten voor de keuken of de bediening en inkooplijsten voor diverse leveranciers. Worden er last minute wijzigingen doorgevoerd? Dan worden de lijsten direct gewijzigd, zodat elke medewerker altijd op de hoogte is van de actuele afspraken.

MAATWERK

Heeft je klant geen standaard wensen? Ons boekingssysteem ondersteunt dit volledig zodat je een offerte op maat kunt uitbrengen. Zo kun je een arrangement op maat samenstellen of zelfs een product aanbieden specifiek voor één klant. Uiteraard kun je een offerte ook handmatig aanpassen of extra wensen toevoegen. 

 

TARIEFGROEPEN

Wellicht heb je verschillende tarieven voor culturele klanten, scholen of vaste relaties. Of geef je aan bepaalde klanten bijvoorbeeld staffelkorting als ze meerdere dagdelen een ruimte bij je huren. Deze prijzen kun je in het boekingssysteem instellen. De software berekent zo automatisch de juiste prijs. Zelfs als jouw klant online een ruimte reserveert. 

BRUTOWINSTMARGE

Wil je direct weten hoeveel winst je verwacht te maken op een boeking? Het boekingssysteem berekent de brutowinstmarge direct voor jou! Ook wordt de gewenste marge weergegeven en de berekende advies verkoopprijs. Het boekingssysteem berekent dit zelfs als je de klant op maat bedient. 

 

FACTURATIE

Bereken je voor een evenement een aanbetaling of worden er verbruiken op nacalculatie berekend? Het boekingssysteem kan de facturen voor jou klaarzetten, zodat je deze direct kunt versturen. Dat bespaart je tijd een verzekert je ervan dat je geen zaken vergeet te factureren.

CAPACITEITSCONTROLE

Het boekingssysteem houdt bij een reservering niet alleen automatisch rekening met de capaciteit en vrije ruimtes; het controleert ook direct of de ruimte nog beschikbaar is. Dankzij de geavanceerde instellingen van de capaciteitscontrole kun je je klanten eenvoudig op maat bedienen. Hierbij wordt optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare capaciteit op jouw locatie.

EVALUATIE

Natuurlijk wil je graag aan de wensen van de klant voldoen. Na afloop van het evenement verstuurt het boekingssysteem automatisch een evaluatieverzoek. Eventueel kun je de vragenlijst extra personaliseren met vragen voor specifieke producten die de klant heeft afgenomen. Dit gaat geheel automatisch en kost je op deze manier helemaal geen tijd. Het boekingssysteem regelt zelf de evaluatie en je kunt de resultaten direct bekijken.

REEKS

Sommige boekingen komen regelmatig terug. Bijvoorbeeld een vergadering die elke eerste maandag van de maand plaatsvindt. Zo’n patroon kun je toepassen waarna alle reserveringen in één keer worden aangemaakt. Mocht één van de reserveringen in de reeks afwijkend zijn dan kun je dit eenvoudig weer aanpassen.