BRANCHES

Smart Event Manager is geschikt voor organisaties in de evenementenbranche. Alle onderdelen van het reserveren van voorzieningen, het plannen van activiteiten, catering en de communicatie met klanten, leveranciers en medewerkers wordt met de software ondersteund. 

EVENEMENTENLOCATIES

Uw organisatie verhuurt zalen voor congressen, vergaderingen of feestavonden. De software helpt u bij de voorbereiding van de catering, het plannen van de medewerkers en de operationele uitvoering van uw evenementen. Na afloop wordt de facturatie vlot afgehandeld, gekoppeld aan uw kassasysteem en boekhouding. 

MUSEA EN ATTRACTIEPARKEN

Uw organisatie heeft zakelijke bezoekers voor exclusieve events, maar ook recreatieve bezoekers. Smart Event Manager integreert de verschillende belangen van de commerciële en publieke afdelingen in één systeem. De software helpt bovendien bij de planning van beschikbare capaciteit en medewerkers met specifieke vaardigheden.

OUTDOOR EN INDOORACTIVITEITEN

U biedt diverse activiteiten aan. Verschillende groepen volgen hun eigen programma, waarbij de software u helpt met de capaciteitsplanning. Het indelen van de juiste begeleider of instructeur en facturatie wordt met de software eenvoudig gemaakt. Online kunnen uw gasten bovendien zelf hun reservering plaatsen. 

CATERING EN HORECA

U levert unieke concepten en maakt daarvoor uitgebreide offertes met sfeerimpressies. De software helpt u bij de voorbereiding van de catering, planning van uw materialen en inzet van medewerkers. Aanbetalings- en eindfacturen worden automatisch gemaakt en de software controleert uw brutowinstmarges.

THEATERS EN PODIA

U heeft zowel voorstellingen op het gebied van muziek, dans, theater, film en beeldende kunst als zakelijke evenementen. De software helpt u bij het proces van zaalreservering, techniek en personeelsplanning tot aan het vastleggen van de financiële afspraken en borderelberekeningen omtrent uw voorstellingen. Met Smart Event Manager heeft u alle informatie in één systeem inzichtelijk.

REDERIJEN

U organiseert evenementen op het water; bijvoorbeeld een business event, een bruiloft met catering of een rondvaart. Onze software helpt u bij het automatiseren van uw interne bedrijfsprocessen. U kunt bijvoorbeeld voorvaartijden opnemen als uw gasten op een andere locatie moeten worden opgehaald. Ook kunt u rondvaarten opnemen, waar deelnemers zich op kunnen inschrijven.