EVENEMENTENLOCATIES

Met Smart Event Manager beheert u het volledige reserveringsproces. Van het maken van offertes, opbouw en uitvoering van uw evenement, tot en met de eindfactuur en aftersales.

CAPACITEITSCONTROLE

Voor het inzicht in de bezetting kunt u uw locaties zo efficiënt mogelijk plannen. Bovendien denkt Smart Event Manager met u mee: zo kent de software geavanceerde mogelijkheden voor de capaciteitscontrole en kunt u eenvoudig verschillende zalen toekennen voor bijvoorbeeld parallelle sessies.

REEKSEN

Terugkerende evenementen kunnen eenvoudig worden ingeboekt met reeksen. Zo kunt u alle wekelijkse activiteiten met minimale moeite inboeken. Wijken er data af? Geen probleem, Smart Event Manager maakt het u mogelijk om deze boekingen apart te bewerken.

TARIEVEN

Voor vaste opdrachtgevers gelden vaak andere tarieven. Daarnaast heeft u mogelijk te maken met huurders. Voor elk van deze groepen opdrachtgevers kunt u een andere tariefgroep bepalen. Wanneer u de relatie heeft ingevoerd, kiest Smart Event Manager bij elke boeking de juiste prijzen.

PRODUCTIELIJSTEN

De software genereert automatisch lijsten voor de keuken of externe cateraar. Ook voor het opbouwpersoneel voor het klaarzetten van de zaalopstellingen of leveranciers voor audiovisuele middelen zijn deze productielijsten direct beschikbaar.

INKOOPLIJSTEN

Voor externe leveranciers worden inkooplijsten automatisch klaargezet. Lijsten kunnen per reservering worden gemaakt of getotaliseerd voor bijvoorbeeld de hele week. Al bij het definitief boeken van de reserveringen worden deze lijsten klaargezet.