MUSEA EN ATTRACTIEPARKEN

Evenementen organiseren in een locatie met zowel recreatieve als zakelijke bezoekers levert niet alleen een hoop aandachtspunten op, maar vaak ook een breed aanbod aan activiteiten en mogelijkheden. Met Smart Event Manager kunt u alle vormen van evenementen verwerken èn zorg dragen voor een volledige communicatie, zowel intern als extern.

INTERNE COMMUNICATIE

Al uw collega’s informeert u eenvoudig over alle activiteiten waar zakelijke en recreatieve bezoekers bij zijn betrokken. Hiervoor zijn verschillende overzichten uit Smart Event Manager beschikbaar. Ook kunnen medewerkers alle gegevens realtime raadplegen op de mobile app.

VERSCHILLENDE DOELGROEPEN

Smart Event Manager maakt het mogelijk om reserveringen voor verschillende doelgroepen te beheren. Zo kunt u een eenvoudige bevestiging sturen voor een rondleiding of een uitgebreide offerte voor een zakelijk evenement met sfeerimpressies en plattegronden van zalen.

KOPPELING KASSA

Omdat Smart Event Manager met uw kassassysteem gekoppeld kan worden, wordt het eenvoudig om na een bijeenkomst een volledige factuur te maken. Eventuele extra bezoekers die op de kassa worden aangeslagen kunnen worden doorgegeven, evenals drankjes op basis van nacalculatie.

BRUTOWINSTMARGES

Regelmatig heeft u te maken met unieke aanvragen waarvoor u een deel van uw park of museum exclusief beschikbaar stelt. Extra kosten die hiervoor worden gemaakt worden in Smart Event Manager inzichtelijk zodat u altijd controle houdt over de brutowinstmarge.