ACTIVITEITEN PLANNEN

Er is bij u altijd wel een activiteit die gereserveerd kan worden. Smart Event Manager helpt u om het maximale aantal activiteiten te plannen, met minimale inzet van uw salesafdeling. Met Smart Event Manager beheer(s)t u alle geboekte uitjes, van eerste aanvraag tot offerte, van opbouw tot uitvoering en van eindfactuur en personeelsplanning tot en met aftersales.

OPTIMALISEREN BEZETTING

Smart Event Manager biedt verschillende mogelijkheden om uw beschikbare capaciteit te bekijken. Zichtbaar is bijvoorbeeld welke activiteiten met andere groepen gedeeld mogen worden. Smart Event Manager toont u de reeds geboekte aantallen èn de vrije capaciteit op elk uur van de dag. Zo ziet u exact waar en wanneer u nog een groep kunt plaatsen.

INZET BEGELEIDERS

Niet elke medewerker kan elke activiteit begeleiden. In Smart Event Manager legt u vast over welke vaardigheden uw medewerkers beschikken. Bij het samenstellen van de roosters houdt de software daar rekening mee. Met behulp van taakinstructies kunt u bovendien uw medewerkers beter opleiden en informeren over bijvoorbeeld vernieuwde veiligheidsinstructies.

VOORUITBETALEN

U kunt uw gasten vooraf een factuur sturen en de omzet wordt direct op de juiste grootboekrekeningen geplaatst. Zonder nacalculatie is de factuur na afloop van het evenement direct afgehandeld. En wanneer er toch sprake is van nacalculatie, dan stuurt u eenvoudigweg alsnog een restantfactuur.

SNEL RESERVEREN

Voor bepaalde activiteiten hoeft u geen volledige reserveringen te maken. Vaak is controle op de (beschikbare) capaciteit veel belangrijker. In Smart Event Manager kunnen Snelreserveringen gemaakt worden. Terwijl u de minimale gegevens invoert, houdt u controle op de capaciteit en profiteert u van de marketingvoordelen, doordat de relatiegegevens wel ingevoerd worden en toegevoegd worden aan bestaande doelgroepen.

COMMUNICATIE DERDEN

Vaak werkt u intensief samen met aanbieders van andere uitjes of externe restaurants. De communicatie met derden beheert u met Smart Event Manager eenvoudig. Zowel nieuwe boekingen als wijzigingen van bestaande boekingen geeft u automatisch per mail door.