BRANCHES

Smart Event Manager is geschikt voor organisaties in de evenementenbranche. Alle onderdelen van het reserveren van voorzieningen, het plannen van activiteiten, catering en de communicatie met klanten, leveranciers en medewerkers wordt met de software ondersteund. 

EVENEMENTENLOCATIES

Jouw organisatie verhuurt zalen voor congressen, vergaderingen of feestavonden. De software helpt je bij de voorbereiding van de catering, het plannen van de medewerkers en de operationele uitvoering van je evenementen. Na afloop wordt de facturatie vlot afgehandeld, gekoppeld aan je kassasysteem en boekhouding.

MUSEA EN ATTRACTIEPARKEN

Jouw organisatie heeft zakelijke bezoekers voor exclusieve events, maar ook recreatieve bezoekers. Smart Event Manager integreert de verschillende belangen van de commerciële en publieke afdelingen in één systeem. De software helpt bovendien bij de planning van beschikbare capaciteit en medewerkers met specifieke vaardigheden.

OUTDOOR EN INDOORACTIVITEITEN

Je biedt diverse activiteiten aan. Verschillende groepen volgen hun eigen programma, waarbij de software je helpt met de capaciteitsplanning. Het indelen van de juiste begeleider of instructeur en facturatie wordt met de software eenvoudig gemaakt. Online kunnen je gasten bovendien zelf hun reservering plaatsen. 

CATERING EN HORECA

Je levert unieke concepten en maakt daarvoor uitgebreide offertes met sfeerimpressies. De software helpt je bij de voorbereiding van de catering, planning van je materialen en inzet van medewerkers. Aanbetalings- en eindfacturen worden automatisch gemaakt en de software controleert je brutowinstmarges.

THEATERS EN PODIA

Je hebt zowel voorstellingen op het gebied van muziek, dans, theater, film en beeldende kunst als zakelijke evenementen. De software helpt je bij het proces van zaalreservering, techniek en personeelsplanning tot aan het vastleggen van de financiële afspraken en borderelberekeningen omtrent je voorstellingen. Met Smart Event Manager heb je alle informatie in één systeem inzichtelijk.

REDERIJEN

Je organiseert evenementen op het water; bijvoorbeeld een business event, een bruiloft met catering of een rondvaart. Onze software helpt je bij het automatiseren van je interne bedrijfsprocessen. Je kunt bijvoorbeeld voorvaartijden opnemen als je gasten op een andere locatie moeten worden opgehaald. Ook kun je rondvaarten opnemen waar deelnemers zich op kunnen inschrijven.