MUSEA EN ATTRACTIEPARKEN

Evenementen organiseren in een locatie met zowel recreatieve als zakelijke bezoekers levert niet alleen een hoop aandachtspunten op, maar vaak ook een breed aanbod aan activiteiten en mogelijkheden. Met Smart Event Manager kun je alle vormen van evenementen verwerken èn zorg dragen voor een volledige communicatie, zowel intern als extern.

INTERNE COMMUNICATIE

Al je collega’s informeer je eenvoudig over alle activiteiten waar zakelijke en recreatieve bezoekers bij zijn betrokken. Hiervoor zijn verschillende overzichten uit Smart Event Manager beschikbaar. Ook kunnen medewerkers alle gegevens realtime raadplegen op de mobile app.

VERSCHILLENDE DOELGROEPEN

Smart Event Manager maakt het mogelijk om reserveringen voor verschillende doelgroepen te beheren. Zo kun je een eenvoudige bevestiging sturen voor een rondleiding of een uitgebreide offerte voor een zakelijk evenement met sfeerimpressies en plattegronden van zalen.

KOPPELING KASSA

Omdat Smart Event Manager met je kassasysteem gekoppeld kan worden, wordt het eenvoudig om na een bijeenkomst een volledige factuur te maken. Eventuele extra bezoekers die op de kassa worden aangeslagen kunnen worden doorgegeven, evenals drankjes op basis van nacalculatie.

BRUTOWINSTMARGES

Regelmatig heb je te maken met unieke aanvragen waarvoor je een deel van jouw park of museum exclusief beschikbaar stelt. Extra kosten die hiervoor worden gemaakt worden in Smart Event Manager inzichtelijk zodat je altijd controle houdt over de brutowinstmarge.