ACTIVITEITEN PLANNEN

Er is bij jou altijd wel een activiteit die gereserveerd kan worden. Smart Event Manager helpt je om het maximale aantal activiteiten te plannen, met minimale inzet van jouw salesafdeling. Met Smart Event Manager beheer(s) je alle geboekte uitjes, van eerste aanvraag tot offerte, van opbouw tot uitvoering en van eindfactuur en personeelsplanning tot en met aftersales.

OPTIMALISEREN BEZETTING

Smart Event Manager biedt verschillende mogelijkheden om je beschikbare capaciteit te bekijken. Zichtbaar is bijvoorbeeld welke activiteiten met andere groepen gedeeld mogen worden. Smart Event Manager toont je de reeds geboekte aantallen èn de vrije capaciteit op elk uur van de dag. Zo zie je exact waar en wanneer je nog een groep kunt plaatsen.

INZET BEGELEIDERS

Niet elke medewerker kan elke activiteit begeleiden. In Smart Event Manager leg je vast over welke vaardigheden je medewerkers beschikken. Bij het samenstellen van de roosters houdt de software daar rekening mee. Met behulp van taakinstructies kun je bovendien je medewerkers beter opleiden en informeren over bijvoorbeeld vernieuwde veiligheidsinstructies.

VOORUITBETALEN

Je kunt je gasten vooraf een factuur sturen en de omzet wordt direct op de juiste grootboekrekeningen geplaatst. Zonder nacalculatie is de factuur na afloop van het evenement direct afgehandeld. En wanneer er toch sprake is van nacalculatie, dan stuur je eenvoudigweg alsnog een restant factuur.

SNEL RESERVEREN

Voor bepaalde activiteiten hoef je geen volledige reserveringen te maken. Vaak is controle op de (beschikbare) capaciteit veel belangrijker. In Smart Event Manager kunnen Snelreserveringen gemaakt worden. Terwijl je de minimale gegevens invoert, houd je controle op de capaciteit en profiteer je van de marketingvoordelen, doordat de relatiegegevens wel ingevoerd worden en toegevoegd worden aan bestaande doelgroepen.

COMMUNICATIE DERDEN

Vaak werk je intensief samen met aanbieders van andere uitjes of externe restaurants. De communicatie met derden beheer je met Smart Event Manager eenvoudig. Zowel nieuwe boekingen als wijzigingen van bestaande boekingen geef je automatisch per mail door.