WIE ZIJN WIJ?

VOORRAEDT

Voorraedt is een familiebedrijf dat vooruitkijkt. Met onze doelstellingen richten wij ons niet op de korte termijn, maar op de volgende generatie. Wij stimuleren elkaar om te groeien en te innoveren met als doel: tevreden klanten. Wij stropen onze mouwen op om met elkaar een goede werkomgeving te creëren. Wij vinden het belangrijk om te investeren in de opleiding van gebruikers en onze medewerkers.

  • Betrouwbare partner met 20 jaar ervaring en meer dan 500 bedrijven die met ons werken.
  • Toekomstgerichte lange termijn oplossingen die continu doorontwikkeld worden.
  • Experts in de evenementenbranche met geweldige ondersteuning en support.
OORSPRONG

HOE ZIJN WE ONTSTAAN?

Lex de Vries startte Voorraedt in 2000 met de ontwikkeling van de voorloper van Smart Event Manager. Zoon Jaap de Vries kwam er in 2006 bij. Vanaf dat moment ligt de focus volledig op Smart Event Manager, met als positief gevolg dat de organisatie enorm groeide. Het team bestaat inmiddels uit zo'n 30 medewerkers, waaronder ontwikkelaars en supportconsultants.

HIER ZIJN WE GEVESTIGD

WAAR IS ONS KANTOOR?

Sinds 2013 zijn wij gevestigd in de Copernicusstaete in Lelystad. Hier zijn zowel het kantoor als het Voorraedt Meeting Center te vinden. Ons moderne kantoor ligt tegenover het station en naast Zilverparkgarage. Prima bereikbaar, met zowel het openbaar vervoer als de auto.

WAT WE IN DE LIFT VERTELLEN

WIE WE ZIJN EN WAT WE DOEN

Onze elevator pitch? Smart Event Manager is bedoeld voor organisaties die met reserveringen te maken hebben. Het ondersteunt het gehele bedrijfsproces, van de eerste offerte tot en met de laatste factuur. Een klein of groot evenement, ééndaags of meerdaags, veel of weinig gasten: Smart Event Manager kan het allemaal aan. Het systeem bespaart tijd en voorkomt fouten. Daardoor kan er meer aandacht besteed worden aan de kern, namelijk de klant. Er is een instapversie, Smart Event Manager Essentials, dat de kernfunctionaliteiten bevat. Het is mogelijk door te groeien naar de uitgebreidere versie: Smart Event Manager Premium of zelfs naar ons meest geavanceerde product: Smart Event Manager Enterprise.

WIJ HEBBEN ALTIJD PLEK VOOR GEDREVEN MENSEN

SLUIT JE BIJ ONS AAN

Wij hebben altijd plek voor enthousiaste en gedreven mensen. Kun je een bijdrage leveren binnen ons ontwikkel- of supportteam? Als medewerker of stagiair? Reageer op één van onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Sluit je bij ons aan!

BEKIJK DE VACATURES

 

HOE ZIJN DE ARBEIDSVOORWAARDEN

WAT WIJ BIEDEN

Wij betalen natuurlijk een goed salaris. Daarnaast bieden wij vooral ook een prettige, leerzame werkomgeving met veel flexibiliteit en zelfstandigheid. Binnen onze organisatie zijn de lijntjes kort.