HORECA RESERVERINGSSYSTEEM

De uitgebreide functionaliteit van ons horeca reserveringsysteem dekt het hele reserveringsproces af: van offerte tot en met de eindfactuur en alles wat daartussen zit. Of het nu gaat om het reserveren van zalen, online reserveren, het organiseren van inkopen, het roosteren van uw personeel of management informatie; met ons horeca reserveringssysteem kunt u alles beheren!

AANVRAGEN

Informatie-aanvragen van potentiële klanten zijn heel eenvoudig te organiseren met behulp van ons horeca reserveringssysteem. En wilt u informatiebrieven of e-mails aanmaken? Ook hierin is ons horeca reserveringssysteem u behulpzaam, net zoals de opvolging en de controle op het nabellen van de aanvragen naar de eventuele nieuwe klanten.

RESERVERINGEN

Al uw reserveringen overzichtelijk en op professionele wijze ondergebracht? Het kan met ons uitgebreide, eenvoudig te bedienen horeca reserveringssysteem. Reserveringen kunnen snel worden verwerkt. U kunt kiezen voor standaard reserveringen of u kunt offertes op maat samenstellen voor bijzondere bijeenkomsten. Ons horeca reserveringssysteem denkt met u mee!

RELATIEBEHEER

Bij bestaande relaties is het met ons horeca reserveringssysteem heel eenvoudig om uitgebreide gegevens vast te leggen. U kunt uw relaties verdelen in zogenaamde doelgroepen, zodat u verschillende acties kunt ondernemen per doelgroep. Alle contacten die u heeft gehad, bijvoorbeeld e-mailwisselingen, telefoongesprekken, offertes en dergelijke kunt u in het logboek van ons horeca reserveringssysteem opslaan. Makkelijk toch?!

FACTUREN

Met de module Facturen in ons horeca reserveringssysteem organiseert u de financiële afwikkeling van uw evenementen. U kunt aanbetalingen laten berekenen, eindfacturen maken, betaaltermijnen instellen, of in één keer een groep relaties een factuur toesturen. Met hulp van ons horeca reserveringssysteem wordt het versturen een fluitje van een cent. En heeft uw organisatie meerdere BV’s? Ons horeca reserveringssysteem scheidt voor u automatisch de financiële gegevens.

MANAGEMENT

Uw bedrijfsvoering inzichtelijk maken? Ons horeca reserveringssysteem beschikt over diverse diagrammen en grafieken die u geheel naar eigen wens kunt inrichten. U krijgt inzicht in alle omzetten en verkochte aantallen. Ook kunt u begrotingen instellen en aan de hand van meters zien of u uw doelstellingen behaalt.

KOPPELING KASSASOFTWARE

Het is binnen ons horeca reserveringssysteem zelfs mogelijk om uw kassasoftware te koppelen aan Smart Event Manager. Actuele reserveringen zijn direct zichtbaar op de kassa zodat bijvoorbeeld drankjes op nacalculatie die worden aangeslagen op de kassa, geboekt kunnen worden op de reservering.

ONLINE RESERVERINGEN

Uw klanten kunnen via uw website zelf reserveringen maken met behulp van standaard webpagina’s die ons horeca reserveringssysteem beschikbaar kan stellen. Deze pagina’s kunnen in uw huisstijl worden gemaakt. De gegevens zoals de beschikbaarheid worden real-time online beschikbaar gesteld. Op deze manier kunnen uw klanten bijvoorbeeld tafels in uw restaurant reserveren of een activiteit of vergaderruimte.