ONLINE RESERVERINGSSYSTEEM

Een online reserveringsysteem voor evenementen waarmee uw klanten makkelijk op uw website kunnen reserveren; ook al weer zo’n handige module binnen Smart Event Manager! Van vergaderarrangement tot kinderfeestje, ons online reserveringssysteem is naar eigen wens in te richten. Uiteraard bepaalt u welke gegevens online zichtbaar zijn.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Met ons flexibele online reserveringssysteem bespaart u tijd en ontzorgt u uw klanten. Zij kunnen namelijk op een tijdstip dat het hen uitkomt een reservering plaatsen. Ons online reserveringssysteem controleert automatisch of de voorzieningen die zijn opgegeven bij de reservering beschikbaar zijn.

STAPPEN INSTELBAAR

Met ons online reserveringssysteem stelt u zelf in welke stappen men moet doorlopen voor het plaatsen van een reservering. Dat kan afhankelijk zijn van het arrangement. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat een kinderfeestje online betaald moet worden terwijl een vergadering op factuur kan plaatsvinden. Uw klanten kunnen via uw website naar de activiteit of het arrangement van hun keuze gaan en de door u ingestelde stappen doorlopen.

UPSELLING

U bepaalt de arrangementen die online gereserveerd kunnen worden en de extra producten die de klant optioneel kan toevoegen. U kunt klanten de mogelijkheid geven zelf de gewenste aantallen per product op te geven of een optioneel product verplicht voor iedereen laten gelden. U heeft volledige flexibiliteit bij het instellen van de mogelijkheden. Met deze extra’s in ons online reserveringssysteem creëert u een win-win situatie: u verhoogt uw omzet en uw klanten zijn tevreden!

SHIFTS

Met ons online reserveringssysteem is het mogelijk aparte shifts (vaste tijden waarop men kan reserveren) aan te maken die zijn ingedeeld in shiftgroepen en shiftperiodes. U kunt bijvoorbeeld een shiftgroep aanmaken voor een bepaalde activiteit en één voor bijvoorbeeld vergaderingen. Deze shiftgroepen kennen één of meerdere periodes en zijn instelbaar per dag van de week maar ook gedurende het jaar, de verschillende jaarseizoenen, tijdens (speciale) weekenden etc.

CAPACITEITSCONTROLE

De beschikbare capaciteit van uw zalen, activiteiten of andere voorzieningen wordt in het online reserveringssysteem automatisch gecontroleerd. Deze controle biedt ver ontwikkelde instellingen, zodat u deze helemaal naar eigen inzicht kunt inrichten en daarmee optimaal van uw voorzieningen gebruik kunt maken.