BETROUWBARE SOFTWARE

Met Smart Event Manager levert Voorraedt solide en betrouwbare reserveringssoftware aan zeer diverse bedrijven in de evenementenbranche. De gebruiksvriendelijkheid staat voorop; evenals de support, waar veel aandacht aan wordt besteed. Dat zorgt ervoor dat gebruikers optimaal kunnen profiteren van de voordelen die het reserveringssysteem biedt.

FAMILIEBEDRIJF

Voorraedt is een familiebedrijf met doelstellingen die niet over het komende jaar gaan, maar over de volgende generatie.

De focus ligt op klanttevredenheid, wat tot een constante groei heeft geleid.

OORSPRONG

In het jaar 2000 is Voorraedt opgericht door Lex de Vries en werd gestart met de ontwikkeling van (de voorloper van) Smart Event Manager. Vanaf 2006 is zoon Jaap de Vries erbij gekomen en ligt de focus op Smart Event Manager, wat uiteindelijk de kernactiviteit wordt van Voorraedt. Dankzij een constante groei bestaat ons team inmiddels uit 30 medewerkers.

Vanaf de eerste ontwikkelingen van Smart Event Manager is nauw contact met de branche onderhouden. Daarmee staat het reserveringssysteem garant voor praktijkgerichte oplossingen. Dat heeft geleid tot een sterke groei in het aantal gebruikers.

Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen wordt de ontwikkelcapaciteit vergroot met extra Software Developers. Ook de supportafdeling groeit om alle bestaande en nieuwe gebruikers goed te blijven ondersteunen. Om continu kwaliteit met betrekking tot implementatie en opleiding te kunnen garanderen, wordt ook flink geïnvesteerd in cursussen en trainingen, voor zowel gebruikers als personeel.

Ook in de toekomst wordt de software verder ontwikkeld. De focus blijft liggen op praktijkgerichte oplossingen en gebruiksvriendelijkheid. Daarmee blijft Smart Event Manager niet voor niets de beste oplossing voor de evenementenbranche!

Complexity made easy!

KANTOOR

Sinds 2013 zijn we gevestigd in de Copernicusstaete Lelystad. Zowel het kantoor als het Voorraedt Meeting Center bevinden zich op deze locatie in het centrum van Lelystad.