PERSONEELSPLANNING

Met de Smart Event Manager personeelsplanning software ben je ervan verzekerd dat je op ieder gewenst tijdstip over de juiste personen beschikt op de juiste plaats. Onze personeelsplanning software biedt hiervoor een ideaal hulpmiddel. Je kunt eenvoudig en snel een personeelsplanning maken die voor iedereen overzichtelijk is.

Onze personeelsplanning software vindt voor jou het juiste evenwicht tussen het benodigd aantal medewerkers en de taken die in een bepaald tijdsbestek moeten worden uitgevoerd. Ook kun je eenvoudig roosteren op basis van behoefte en plan je het meest efficiënt personeel in. De roosterfunctie in onze personeelsplanning houdt zelfs rekening met hun kwaliteiten, competenties en beschikbaarheid.

TAKEN

Wil je voor een bepaalde reservering een medewerker inzetten met een specifieke vaardigheid? Onze personeelsplanning software denkt met je mee en vindt de juiste medewerker. Je hoeft alleen nog de keuze te maken wie er wordt ingezet!

SCENARIO'S

Algemene taken of medewerkers die niet afhankelijk zijn van een reservering, kun je met behulp van de module scenario’s via onze personeelsplanning software eenvoudig toevoegen. Onder een scenario kunnen meerdere taken worden ondergebracht voor bijvoorbeeld rustige, normale of drukke dagen.

CONTROLES

Om een goed rooster te kunnen maken zijn er nogal wat zaken waar je rekening mee dient te houden. Dankzij een aantal slimme controles die onze personeelsplanning software voor jou uitvoert voorkom je fouten. En wijzigt er iets in het rooster? Onze personeelsplanning software attendeert je daarop zodat je rooster altijd up to date is.

 

ONLINE ROOSTERS

Als je rooster klaar is publiceer je het en kunnen medewerkers online inloggen. Ze kunnen op hun smartphone, tablet of desktop direct zien wanneer ze werken en welke taak ze moeten uitvoeren. Ook kunnen ze zelf aangeven wanneer ze beschikbaar zijn, de hun toegewezen taken bevestigen of zichzelf inschrijven op opengestelde taken. Dankzij onze personeelsplanning software bespaar je kostbare tijd in de communicatie met je personeel waardoor de tevredenheid stijgt!

 

NOTIFICATIES

Als er wijzigingen optreden in reeds gemaakte roosters, krijgen jij en je medewerkers hiervan een notificatie. Bijvoorbeeld als een reservering verandert, wordt geannuleerd of als zich een wijziging in een bepaalde tijd voordoet.

 

INSCHRIJVINGEN

Onze personeelsplanning software maakt het ook mogelijk om taken vast te leggen waarop medewerkers zichzelf kunnen inschrijven. Je zet de taken in het rooster en je medewerkers kunnen dan online zelf aangeven welke diensten ze graag willen uitvoeren. De personeelsplanning software houdt automatisch rekening met de meest geschikte medewerker, want uiteindelijk bepaal jij welke medewerkers de taak krijgen toegewezen.