PERSONEELSPLANNING

Met de Smart Event Manager personeelsplanning software bent u ervan verzekerd dat u op ieder gewenst tijdstip over de juiste personen beschikt op de juiste plaats. Onze personeelsplanning software biedt hiervoor een ideaal hulpmiddel. U kunt eenvoudig en snel een personeelsplanning maken die voor iedereen overzichtelijk is.

Onze personeelsplanning software vindt voor u het juiste evenwicht tussen het benodigd aantal medewerkers en de taken die in een bepaald tijdsbestek moeten worden uitgevoerd. Ook kunt u eenvoudig roosteren op basis van behoefte en plant u het meest efficiënt personeel in. De roosterfunctie in onze personeelsplanning houdt zelfs rekening met hun kwaliteiten, competenties en beschikbaarheid.

TAKEN

Wilt u voor een bepaalde reservering een medewerker inzetten met een specifieke vaardigheid? Onze personeelsplanning software denkt met u mee en vindt voor u de juiste medewerker. U hoeft alleen nog de keuze te maken wie er wordt ingezet!

SCENARIO'S

Algemene taken of medewerkers die niet afhankelijk zijn van een reservering, kunt u met behulp van de module scenario’s via onze personeelsplanning software eenvoudig toevoegen. Onder een scenario kunnen meerdere taken worden ondergebracht voor bijvoorbeeld rustige, normale of drukke dagen.

CONTROLES

Om een goed rooster te kunnen maken zijn er nogal wat zaken waar u rekening mee dient te houden. Dankzij een aantal slimme controles die onze personeelsplanning software voor u uitvoert voorkomt u fouten. En wijzigt er iets in het rooster? Onze personeelsplanning software attendeert u daarop zodat uw rooster altijd up to date is.

 

ONLINE ROOSTERS

Als uw rooster klaar is publiceert u het en kunnen uw medewerkers online inloggen. Ze kunnen op hun smartphone, tablet of pc direct zien wanneer ze werken en welke taak ze moeten uitvoeren. Ook kunnen ze zelf aangeven wanneer ze beschikbaar zijn, de hun toegewezen taken bevestigen of zichzelf inschrijven op opengestelde taken. Dankzij onze personeelsplanning software bespaart u kostbare tijd in de communicatie met uw personeel waardoor de tevredenheid stijgt!

 

NOTIFICATIES

Als er wijzigingen optreden in reeds gemaakte roosters, krijgen u en uw medewerkers hiervan een notificatie. Bijvoorbeeld als een reservering verandert, wordt geannuleerd of als zich een wijziging in een bepaalde tijd voordoet.

 

INSCHRIJVINGEN

Onze personeelsplanning software maakt het ook mogelijk om taken vast te leggen waarop medewerkers zichzelf kunnen inschrijven. U zet de taken in het rooster en uw medewerkers kunnen dan online zelf aangeven welke diensten ze graag willen uitvoeren. De personeelsplanning software houdt automatisch rekening met de meest geschikte medewerker, want uiteindelijk bepaalt u welke medewerkers de taak krijgen toegewezen