PLANNINGSPROGRAMMA

Wil je er zeker van zijn dat je voldoende personeel hebt ingepland voor je evenementen? Met onze slimme planningsmodule kun je eenvoudig alle taken verdelen. Het programma denkt altijd met je mee over het aantal benodigde personeelsleden. Vervolgens helpt de software je bij het indelen van de medewerkers. Het planningsprogramma houdt zelfs rekening met de vaardigheden en beschikbaarheid van je personeel. Je maakt zo effectief gebruik van het personeel dat je beschikbaar hebt.

 

TAKEN

Voor bepaalde taken binnen een evenement heb je gespecialiseerde medewerkers nodig. Bijvoorbeeld personeel met bepaalde vaardigheden. Je ziet met ons planningsprogramma direct welke personeelsleden beschikbaar zijn en voldoen aan de benodigde vaardigheden. Je hebt zo altijd het juiste personeel ingedeeld. 

 

SCENARIO'S

Er moeten ook taken uitgevoerd worden die los staan van reserveringen, bijvoorbeeld voor kassamedewerkers of bediening in het restaurant. Je kunt van tevoren scenario’s aanmaken voor drukke of juist rustige dagen. Zodra je deze scenario’s toepast, bepaalt het planningsprogramma automatisch de juiste personeelsbehoefte en stel je eenvoudig een volledig rooster op.

CONTROLE

Het planningsprogramma voert automatisch controles uit, zodat je niets vergeet bij het maken van de roosters. Als voor een reservering bijvoorbeeld meer personen worden verwacht, dan zal het planningsprogramma je een melding geven. Je kunt direct het rooster aanpassen en extra personeel inplannen.

 

ONLINE ROOSTER

Via de online module van het planningsprogramma kunnen medewerkers direct het rooster inzien. Ze zien op welke taken ze zijn ingedeeld en wanneer ze op locatie moeten komen. Eventueel kunnen medewerkers via het online rooster taken bevestigen, of zelf hun beschikbaarheid doorgeven voor de komende periode.

 

NOTIFICATIE

Is er een wijziging in het rooster? Jouw personeel ontvangt direct een notificatie, zodat ze op de hoogte zijn van een roosterwijziging. Dit is ideaal als bijvoorbeeld je personeel op een andere locatie aanwezig moet zijn. Of als een dienst op een ander tijdstip begint.

INSCHRIJVEN

Het is mogelijk om je personeel zelf te laten aangeven aan welke evenementen ze willen meewerken. Je kunt dan voor de taken een open inschrijving instellen. Uiteraard kan jouw personeel zich alleen inschrijven op taken waarbij de vaardigheden voldoende zijn en geef je uiteindelijk zelf akkoord welke personeelsleden met het evenement aan de slag mogen.