RESERVERINGSPROGRAMMA

Smart Event Manager is een reserveringsprogramma waarmee u het volledige proces van reserveren van evenementen beheert. Van het maken van offertes en de voorbereiding van uw evenement tot het inplannen van uw personeel en het maken van facturen: alles is ondergebracht in één systeem. Ons reserveringsprogramma is een gebruiksvriendelijk systeem, dat u veel tijd bespaart.

FUNCTIONALITEIT

Ons reserveringsprogramma is alles-in-één software voor evenementenlocaties. U hoeft niet meer in verschillende programma’s te werken voor het beheren van reserveringen, het maken van offertes of het plannen van personeel. Door alles in één systeem onder te brengen zijn deze gegevens aan elkaar gekoppeld, bespaart u tijd en voorkomt u fouten. Ook als er op het laatste moment wijzigingen worden doorgevoerd signaleert de software dit en kunnen betrokken partijen worden geïnformeerd.

RESERVERINGEN

In ons reserveringsprogramma kunt u prachtige offertes opstellen, helemaal in uw huisstijl en desgewenst voorzien van foto’s of sfeerimpressies. Ook genereert ons reserveringsprogramma draaiboeken ten behoeve van uw evenement, productielijsten, inkooplijsten of last-minute wijzigingen voor uw medewerkers. Het systeem bewaakt voor u de brutowinstmarge van uw reserveringen, zelfs nog voordat de offerte aan de klant wordt verstuurd. Aanbetalings- en eindfacturen zet de software automatisch voor u klaar zodat u deze snel kunt versturen en u verzekerd bent van een correcte en tijdige facturatie.

EVALUATIES

Als u wilt weten in hoeverre u aan de wensen van uw klanten voldoet, kunt u via ons reserveringsprogramma een evaluatieverzoek versturen, dat dan direct een gepersonaliseerde vragenlijst toont. Deze vragenlijst vult u klant zelf online in en wordt direct in het systeem verwerkt. Allemaal zonder dat het u tijd kost: ons reserveringsprogramma regelt dit voor u!

MANAGEMENT-INFORMATIE

Uw bedrijfsvoering analyseren? Met ons reserveringsprogramma is dit heel makkelijk te realiseren. U kunt bijvoorbeeld targets voor de totale omzet vastleggen via flexibele selectiecriteria. De gegevens worden getoond in een tabel, grafiek of cirkeldiagram in het dashboard. Ons reserveringsprogramma maakt het ook mogelijk om de omzet van optionele en definitieve reserveringen te analyseren, of reeds gefactureerde omzet weer te geven.

INFORMATIE DOCUMENTEN

Informatie-aanvragen versturen aan mogelijke klanten kost vaak een hoop tijd. Met ons reserveringsprogramma is dit in een handomdraai gebeurd en verstuurt u prachtige, gepersonaliseerde brochures of informatie. En dankzij de handige herinneringsmodule binnen ons reserveringsprogramma vergeet u de prospect niet na te bellen.