RESERVERINGSSOFTWARE

Als u een reservering binnenkrijgt wilt u deze natuurlijk snel kunnen verwerken. Met onze reserveringssoftware kunt u het complete reserveringsproces automatiseren. U kunt snel een reservering invoeren en meteen een ruimte voor de klant reserveren. Doordat alle reserveringen eenvoudig te regelen zijn houdt u dus tijd over. U kunt met onze reserveringssoftware zowel eenvoudige reserveringen als een uitgebreid arrangement op maat inboeken. Het programma kan zelfs een compleet draaiboek op maat maken. U heeft zo altijd de actuele gegevens bij de hand.

OFFERTE

Met onze reserveringssoftware is het mogelijk automatisch offertes naar de klant te versturen. Bij een reserveringsaanvraag maakt u voor de klant snel en eenvoudig een offerte voor de boeking. De offerte is opgemaakt in uw huisstijl en voorzien van foto’s en sfeerimpressies. 

DRAAIBOEKEN EN PRODUCTIELIJSTEN

Onze reserveringssoftware maakt op basis van de gemaakte afspraken automatisch de draaiboeken voor u. Zo weet u direct wat er gedaan moet worden. Ook inkooplijsten voor externe leveranciers worden gegenereerd op basis van de verkochte producten. Heeft u behoefte aan maatwerklijsten, dan maken wij deze graag voor u.

MAATWERK

Natuurlijk wilt u uw klanten de mogelijkheid bieden evenementen op maat samen te stellen. Onze reserveringssoftware ondersteunt dit volledig. U kunt arrangementen op maat samenstellen of zelfs producten invoeren die specifiek voor één reservering gelden. De software biedt u alle flexibiliteit om aan de wensen van uw klanten tegemoet te komen.

TARIEF PER KLANT

Het tarief dat u rekent voor een boeking kan verschillen per klant. U rekent misschien een ander bedrag voor een commerciële klant vergeleken met culturele instellingen. Het reserveringssysteem berekent automatisch de juiste prijs voor klanten die regelmatig terugkomen. Zelfs als uw klant online een reservering plaatst. 

WINSTBEREKENING

Nog voordat u de offerte de deur uitdoet controleert het reserveringssysteem de brutowinstmarge voor u. Zo weet u zeker dat u bij maatwerk of wijzigingen nog steeds een goede marge behaalt.

 

AUTOMATISCH FACTUREREN

U verstuurt misschien meerdere facturen voor uw evenementen. Zo berekent u één of meerdere aanbetalingen en een eindafrekening met drankjes op nacalculatie. Ongeacht de afspraken die u met uw klant maakt, ondersteunt het reserveringssysteem u hierbij door automatisch de juiste facturen voor u klaar te zetten. Deze kunt u direct naar de klant versturen.

CAPACITEITSCHECK

De reserveringssoftware controleert uiteraard of de te reserveren ruimte nog beschikbaar is. Maar ook kan de capaciteit voor de gewenste zaalopstelling worden gecontroleerd of naastliggende ruimtes die automatisch mee gereserveerd moeten worden. Ons reserveringsysteem kan op basis van de wensen van de klant direct checken of er voldoende capaciteit aanwezig is. Zo kunt u optimaal gebruik maken van uw capaciteit.

EVALUATIE VAN UW KLANT

Natuurlijk bent u benieuwd of alles goed verlopen is. Ons reserveringssysteem verstuurt na afloop van elk evenement het verzoek een evaluatieformulier in te vullen. Dit formulier is volledig gepersonaliseerd op de klant. Zo kunt u precies meten in hoeverre u aan de wensen van uw klant voldoet!

TERUGKERENDE RESERVERINGEN

Heeft u klanten die regelmatig een ruimte bij u huren? Bijvoorbeeld een vereniging die tijdens het seizoen elke zaterdag een ruimte huurt? Met onze reserveringssoftware is het mogelijk om reserveringen volgens een reeks te herhalen. Wijzigt een datum in de reeks? Geen probleem. U kunt de reservering altijd op specifieke data aanpassen.