CLOUD-OPLOSSING

Smart Event Manager kan als cloud-oplossing worden aangeboden. U maakt dan gebruik van exact dezelfde software als wanneer u deze op uw eigen servers installeert. Ook krijgt u de beschikking over de Microsoft Office programma’s Word, Excel en Outlook die u nodig heeft om met Smart Event Manager te werken.

Door Smart Event Manager in de cloud af te nemen, hoeft u zich niet druk te maken om het beheer, het updaten en de beveiliging van een server. Dit wordt allemaal voor u gedaan. Bovendien kunt u altijd inloggen, vanaf elke locatie.

SMART EVENT MANAGER ONLINE

De ontwikkeling van Smart Event Manager Online is in volle gang! Straks kunt u de software in de browser draaien op elk apparaat; of dat nu een desktop, tablet of smartphone is. U heeft altijd de volledige functionaliteit tot uw beschikking.

Binnen afzienbare tijd zullen de eerste versies van Smart Event Manager Online beschikbaar worden gesteld. Het gaat dan om de dagelijkse functies van de modules Bezetting, Reserveringen, Relaties en Facturen. Stapsgewijs zal dit verder worden uitgebreid, zodat u uiteindelijk alle functies online kunt gebruiken.

MOBILE APP

Voor het raadplegen van gegevens op smartphones en tablets is de Smart Event Manager App beschikbaar. Overal waar u bent kunt u de bezetting inzien en reserveringen bekijken. Ook relaties en contactgegevens zijn inzichtelijk en kunt u direct vanuit de app bellen of mailen.