MAATWERK MET DE CONNECTOR

Smart Event Manager biedt met de Connector de mogelijkheid de software te koppelen aan andere systemen binnen uw organisatie. Enkele voorbeelden van gerealiseerde koppelingen zijn:

  • Online reserveren op maat via uw website.
  • Relatiegegevens uitwisselen met een CRM-systeem.
  • Een klimaatbeheersysteem laten aansturen op basis van reserveringen.

Technisch gezien is de Connector een API (Application Programming Interface) waarop vele functies beschikbaar zijn.

KOPPELING FINANCIËLE ADMINISTRATIE

EXPORTEREN DEBITEUREN EN JOURNAALPOSTEN

Smart Event Manager kan worden gekoppeld aan uw financiële administratie. Facturen worden gejournaliseerd en samen met de debiteurgegevens geëxporteerd naar uw boekhoudsysteem.
Doordat de informatie direct vanuit de software wordt gecommuniceerd, bent u verzekerd van een correcte informatieoverdracht. Geen facturen handmatig overnemen en daarmee ook geen kans op typefouten!


IMPORTEREN BETALINGEN

Het registreren of betalingen ook daadwerkelijk hebben plaatsgevonden, kan in Smart Event Manager, maar ook in uw boekhoudprogramma. Vaak is het laatste programma leidend. Om toch uw overzicht in Smart Event Manager compleet te houden, kunt u deze gegevens vanuit de boekhoudsoftware importeren.

BOEKHOUDSYSTEMEN

Met de meest gebruikte Nederlandse boekhoudsystemen zijn standaard koppelingen beschikbaar. Onze partners zijn:

Als u een koppeling met een ander boekhoudpakket wenst, dan kan deze vrijwel altijd op maat worden ontwikkeld.

KOPPELING KASSASOFTWARE

NACALCULATIES TURVEN

Onze kassakoppelingen bieden de mogelijkheid verbruiken die worden aangeslagen op de kassa automatisch in te laden op de factuur in Smart Event Manager om te versturen naar de opdrachtgever van een geboekte partij. Bij verbruiken op nacalculatie hoeft u dus geen turflijsten meer over te typen.

AANTALLEN WIJZIGEN

De gereserveerde aantallen kunnen op de kassa worden opgevraagd en gewijzigd, bijvoorbeeld als er minder entreekaarten nodig zijn dan waarvoor was gereserveerd. Zowel het oorspronkelijke gereserveerde aantal, als de wijzigingen die op de kassa zijn gedaan zijn inzichtelijk voor de facturatiemedewerker, zodat u altijd in controle blijft over de aantallen die u berekend.

BETALINGEN

Als de klant een aanbetaling heeft verricht dan wordt dit zichtbaar op de kassa. Vervolgens kan de klant het resterende bedrag op de kassa afrekenen en wordt dit bijgewerkt in Smart Event Manager. Zo biedt u de klant alle mogelijkheden en bent u verzekerd van volledige en correcte facturatie.

 

 

 

 

KASSASYSTEMEN

Wij koppelen op dit moment met:

De functionaliteit van de koppeling kan per kassasoftware verschillen