MOBILE APP

Met de Smart Event Manager App heeft u alle relevante informatie over uw reserveringen, beschikbaarheid en relatiegegevens bij de hand. Op uw telefoon of tablet heeft u snel en eenvoudig inzicht in de bezetting en de gemaakte afspraken. De app staat continu in verbinding met uw database, zodat u altijd over de meest actuele gegevens beschikt.

BEZETTING

Tijdens een salesgesprek met uw opdrachtgever of een rondleiding door uw locatie, kunt u altijd de beschikbaarheid controleren. U speelt zo vlot in op de wensen van uw opdrachtgever en u kunt optimaal gebruik maken van de beschikbare mogelijkheden.

PRODUCTIE

Zowel voorafgaand aan, als tijdens de uitvoer van de evenementen ziet u in de app het programma, de gereserveerde voorzieningen, afgenomen verkopen en financiële afspraken. Ook de productielijsten worden getoond.

RELATIEGEGEVENS

Als accountmanager bent u vaak lang onderweg. Met de app zijn contactgegevens altijd beschikbaar. Omdat telefoonnummers en e-mailadressen in de app zijn opgenomen, kunt u met uw telefoon direct bellen of e-mailen met uw relatie.