MOBILE APP

Met de Smart Event Manager App heeft u alle relevante informatie over uw reserveringen, beschikbaarheid en relatiegegevens bij de hand. Op uw telefoon of tablet heeft u snel en eenvoudig inzicht in de bezetting en de gemaakte afspraken. De app staat continu in verbinding met uw database, zodat u altijd over de meest actuele gegevens beschikt.

BEZETTING

Tijdens een salesgesprek met uw opdrachtgever of een rondleiding door uw locatie, kunt u altijd de beschikbaarheid controleren. U speelt zo vlot in op de wensen van uw opdrachtgever en kunt optimaal gebruik maken van de beschikbare mogelijkheden.

PRODUCTIE

Zowel voorafgaand aan, als tijdens de uitvoer van de evenementen ziet u in de app het programma, de gereserveerde voorzieningen, afgenomen verkopen en financiële afspraken. Ook de productielijsten worden getoond.

RELATIEGEGEVENS

Als accountmanager bent u vaak lang onderweg. Met de app zijn contactgegevens altijd beschikbaar. Omdat telefoonnummers en e-mailadressen in de app zijn opgenomen, kunt u met uw telefoon direct bellen of e-mailen met uw relatie.