ARRANGEMENTEN RESERVEREN

U kunt uw opdrachtgevers de mogelijkheid bieden online te reserveren. Dat kan voor een vergaderarrangement in één of meerdere zalen, maar ook met het reserveren van een activiteit of kinderfeestje. De online reserveringsmodule is uitermate flexibel in te richten en ondersteunt vele verschillende soorten reserveringen.

U bepaalt de arrangementen die online gereserveerd kunnen worden en de optionele verkopen die men daaraan kan toevoegen. Uiteraard houdt de software rekening met de beschikbaarheid van uw voorzieningen. Reserveringen komen direct in Smart Event Manager. Dat is niet alleen voor de klant gemakkelijk, het bespaart u ook veel tijd!

STAPPEN DEFINIËREN

U kunt zelf de stappen voor online reserveren definiëren, afhankelijk van het gekozen arrangement. Zo kunt u bijvoorbeeld bij een kinderfeestje een stap voor online betalen toevoegen, terwijl u bij het boeken van een vergadering de keuze voor een zaal toevoegt.

VOORZIENINGEN

U kunt uw opdrachtgevers de mogelijkheid bieden zelf een zaal te selecteren of u laat Smart Event Manager de voorzieningen automatisch toewijzen, bijvoorbeeld bij een evenementenhal waar meerdere partijen tegelijkertijd kunnen plaatsvinden.

SHIFTS

U kunt ervoor kiezen dat uw opdrachtgevers zelf de gewenste tijden van de reservering mogen invoeren of u kunt gebruik maken van shifts (vaste tijden waarop men kan reserveren). Ook kunt u voor weekenden of vakantieperioden aparte shifts instellen.

CAPACITEIT

Vaak gelden er complexe capaciteitsbeperkingen bij (online) reserveren. Bijvoorbeeld de beschikbaarheid van (gedeelde) voorzieningen, een beperking op het aantal personen per shift of de uiterlijke reserveringstijd. De software biedt hiervoor uitgebreide configuratiemogelijkheden, zodat u er zeker van bent dat u de benodigde capaciteit ook daadwerkelijk beschikbaar heeft.

UPSELLING

Ook als uw klanten online reserveren wilt u hen natuurlijk de mogelijkheid geven extra’s af te nemen. U geeft bij de arrangementen aan welke toevoegingen uw klanten online kunnen kiezen, zodat u geen mogelijkheid onbenut laat om ‘upselling’ toe te passen.

ONLINE BETALEN

Wilt u dat uw klanten direct online betalen? Dan voegt u deze stap aan het online reserveringsproces toe en wordt de betaling direct verwerkt in Smart Event Manager.

BEVEILIGD

U kunt het online reserveren volledig openbaar maken, zodat iedereen een reservering kan plaatsen. U kunt er ook voor kiezen dat er eerst ingelogd moet worden, zodat alleen geselecteerde opdrachtgevers online kunnen reserveren.