LICENTIEKOSTEN

Voor het gebruik van Smart Event Manager worden jaarlijks licentiekosten in rekening gebracht. Deze licentiekosten zijn afhankelijk van de modules die u wenst af te nemen en het aantal gelijktijdige gebruikers.

basispakket

BASISPAKKET

€ 3.500 per jaar
5 gelijktijdige gebruikers


Inbegrepen modules:
- Aanvragen
- Reserveringen
- Relaties
- Facturen
- Management informatie
- Smart Event Manager Mobile App

PERSONEELSPLANNING

€ 1.000 per jaar


Uitbreiding van het basispakket,
ongeacht het aantal extra gelijktijdige gebruikers

basispakket

EXTRA GEBRUIKERS

€ 450 per jaar per gebruiker
t/m 10 gelijktijdige gebruikers 


€ 250 per jaar per gebruiker
vanaf 11 gelijktijdige gebruikers

basispakket

EXTRA MODULES

Wil u meer functionaliteit aan Smart Event Manager toevoegen? De licentie kan met extra modules worden uitgebreid. Hiervoor verzoeken wij u contact met ons op te nemen!

IMPLEMENTATIEKOSTEN

Wij ondersteunen u bij de implementatie van Smart Event Manager binnen uw organisatie. We geven advies over de inrichting van het systeem en geven opleiding aan de gebruikers. Daarnaast ondersteunen we bij het aanpassen van documenten in uw huisstijl en configureren we koppelingen met andere systemen voor u. De benodigde ondersteuning stemmen we graag in overleg met u vast.


De bovenstaande prijzen zijn exclusief implementatiekosten.

MEERDERE BEDRIJVEN

Wil u de software gebruiken voor meerdere bedrijven? Smart Event Manager biedt aantrekkelijke licenties voor meerdere bedrijven binnen één holding.

OFFERTE OP MAAT

Graag maken wij een offerte afgestemd op uw situatie. U kunt hiervoor contact met ons opnemen!

Inbegrepen bij de licentiekosten

HELPDESK

Bij de licentiekosten is inbegrepen de helpdesk voor vragen die zich tijdens het gebruik van de software voordoen (volgens het 'fair use' principe).

UPDATES

Smart Event Manager wordt continu verder ontwikkeld. U krijgt kosteloos nieuwe functionaliteit die op basis van de wensen van gebruikers wordt doorgevoerd.

SMART SESSIONS

U kunt kosteloos deelnemen aan Smart Sessions. Tijdens deze sessies geven we tips over het gebruik van de software, geven we uitleg over nieuw ontwikkelde functionaliteit en bespreken we toekomstige ontwikkelingen!

GEBRUIKERS

U kunt een onbeperkt aantal gebruikers toegang geven tot de software. De licentie wordt berekend voor het aantal mensen dat de software tegelijkertijd gebruikt.