HELPDESK

Tijdens het gebruik van de software kunt u voor vragen terecht bij de zeer toegankelijke helpdesk. U wordt geholpen door deskundige consultants, veelal met werkervaring in de evenementenbranche.

 

Inschrijven voor de Smart Sessions kan hier....

Inschrijven voor de Basistraining Reserveringen kan hier...

 

IMPLEMENTATIE

Verschillende personen en afdelingen binnen uw organisatie zullen met Smart Event Manager te maken krijgen. De implementatie van de software is een traject van verandering, dat daarom niet onderschat mag worden.

Uiteraard kunt u op ons rekenen voor de begeleiding tijdens de implementatie en kunt u gebruik maken van onze jarenlange ervaring met dergelijke trajecten bij zeer diverse organisaties. Na de implementatie wordt u ondersteund door onze deskundige helpdesk.

FACILITEITEN

Voor implementaties en trainingen hebben wij het Voorraedt Meeting Center in Lelystad. Hier worden uitstekende trainingsfaciliteiten aangeboden. Afgezonderd van uw werkplek kunt u in een prettige omgeving geconcentreerd aan de slag met de inrichting van de software of het uitbreiden van uw kennis.

UPDATES

Smart Event Manager wordt continu ontwikkeld op basis van de wensen van gebruikers. Zodoende sluit het reserveringssysteem perfect aan bij de praktijk. Updates van de software worden kosteloos beschikbaar gesteld. Tijdens de Smart Sessions wordt uitgelegd hoe u deze nieuwe functionaliteit kunt toepassen.

MAATWERK

Ondanks de vele mogelijkheden van Smart Event Manager kan het zijn dat u specifieke wensen heeft. In dat geval biedt de Connector de mogelijkheid maatwerk op de software aan te sluiten. Ook kan de software via de Connector worden gekoppeld aan andere systemen binnen uw organisatie.

SMART SESSIONS

Smart Event Manager wordt voortdurend uitgebreid en verbeterd. Tijdens de Smart Sessions behandelen we nieuwe mogelijkheden. We leggen uit wat ontwikkeld is en hoe u dit binnen uw organisatie kunt toepassen. De Smart Sessions vinden plaats in het Voorraedt Meeting Center in Lelystad. Deelname is kosteloos!

 

TRAININGEN

Goede kennis van de software is noodzakelijk om optimaal van de voordelen te kunnen profiteren. Dit faciliteren wij met verschillende trainingen. Deze zijn zeer geschikt voor nieuwe medewerkers, maar er zijn ook trainingen voor bestaande medewerkers die hun kennis over specifieke modules willen verdiepen.

BASISTRAINING RESERVEREN

Tijdens de Basistraining Reserveringen worden de basisvaardigheden binnen Smart Event Manager behandeld. Daarbij maken de deelnemers kennis met de structuur in Smart Event Manager.

VOOR WIE

Nieuwe medewerkers die nog geen ervaring hebben met Smart Event Manager. De training is ook geschikt voor gebruikers die de basis nog niet onder de knie hebben.

RESULTAAT

Na afloop van de training zijn de deelnemers in staat om:

  • Relaties in te voeren.
  • Relatiegegevens te wijzigen.
  • Reserveringen in te voeren, met een programma, voorziening, verkopen en offerte.
  • Acties in te voeren.
  • Reserveringen te annuleren.
  • Wachtrij reserveringen af te handelen.
  • Reeksen en herhalingen te reserveren en aan te passen.
  • Werkbrieven en productielijsten te genereren van werkbrieven.
LOCATIE EN KOSTEN

Deze training vindt plaats in het Voorraedt Meeting Center, duurt een dag en wordt een aantal keer per jaar gegeven. De kosten voor deelname bedragen € 125,- exclusief btw per persoon.