HELPDESK

Tijdens het gebruik van de software kunt u voor vragen terecht bij de zeer toegankelijke helpdesk. U wordt geholpen door deskundige consultants, veelal met werkervaring in de evenementenbranche.

Lees hier meer over trainingen....

Inschrijven voor de Smart Sessions kan hier...

IMPLEMENTATIE

Verschillende personen en afdelingen binnen uw organisatie zullen met Smart Event Manager te maken krijgen. De implementatie van de software is een traject van verandering, dat daarom niet onderschat mag worden.

Uiteraard kunt u op ons rekenen voor de begeleiding tijdens de implementatie en kunt u gebruik maken van onze jarenlange ervaring met dergelijke trajecten bij zeer diverse organisaties. Na de implementatie wordt u ondersteund door onze deskundige helpdesk.

FACILITEITEN

Voor implementaties en trainingen hebben wij het Voorraedt Meeting Center in Lelystad. Hier worden uitstekende trainingsfaciliteiten aangeboden. Afgezonderd van uw werkplek kunt u in een prettige omgeving geconcentreerd aan de slag met de inrichting van de software of het uitbreiden van uw kennis.

UPDATES

Smart Event Manager wordt continu ontwikkeld op basis van de wensen van gebruikers. Zodoende sluit het reserveringssysteem perfect aan bij de praktijk. Updates van de software worden kosteloos beschikbaar gesteld. Tijdens de Smart Sessions wordt uitgelegd hoe u deze nieuwe functionaliteit kunt toepassen.

MAATWERK

Ondanks de vele mogelijkheden van Smart Event Manager kan het zijn dat u specifieke wensen heeft. In dat geval biedt de Connector de mogelijkheid maatwerk op de software aan te sluiten. Ook kan de software via de Connector worden gekoppeld aan andere systemen binnen uw organisatie.

TRAININGEN

Goede kennis van Smart Event Manager is noodzakelijk om optimaal van de voordelen van Smart Event Manager te kunnen profiteren. Dit faciliteren wij met verschillende trainingen. Zie hieronder het trainingsaanbod.

SMART SESSIONS

Smart Event Manager wordt voortdurend uitgebreid en verbeterd. Tijdens de Smart Sessions worden de belangrijkste onderwerpen van de laatste update (versie 7.9.x) behandeld. We leggen uit wat ontwikkeld is en hoe u dit binnen uw organisatie kunt toepassen. De Smart Sessions vinden plaats in het Voorraedt Meeting Center in Lelystad. Deelname is kosteloos!