HELPDESK

Tijdens het gebruik van de software kunt u voor vragen terecht bij de zeer toegankelijke helpdesk. U wordt geholpen door deskundige consultants, veelal met werkervaring in de evenementenbranche.

Lees hier meer over trainingen....

Inschrijven voor de Basistraining Reserveringen kan hier...

 

IMPLEMENTATIE

Verschillende personen en afdelingen binnen uw organisatie zullen met Smart Event Manager te maken krijgen. De implementatie van de software is een traject van verandering, dat daarom niet onderschat mag worden.

Uiteraard kunt u op ons rekenen voor de begeleiding tijdens de implementatie en kunt u gebruik maken van onze jarenlange ervaring met dergelijke trajecten bij zeer diverse organisaties. Na de implementatie wordt u ondersteund door onze deskundige helpdesk.

FACILITEITEN

Voor implementaties en trainingen hebben wij het Voorraedt Meeting Center in Lelystad. Hier worden uitstekende trainingsfaciliteiten aangeboden. Afgezonderd van uw werkplek kunt u in een prettige omgeving geconcentreerd aan de slag met de inrichting van de software of het uitbreiden van uw kennis.

UPDATES

Smart Event Manager wordt continu ontwikkeld op basis van de wensen van gebruikers. Zodoende sluit het reserveringssysteem perfect aan bij de praktijk. Updates van de software worden kosteloos beschikbaar gesteld. Tijdens de Smart Sessions wordt uitgelegd hoe u deze nieuwe functionaliteit kunt toepassen.

MAATWERK

Ondanks de vele mogelijkheden van Smart Event Manager kan het zijn dat u specifieke wensen heeft. In dat geval biedt de Connector de mogelijkheid maatwerk op de software aan te sluiten. Ook kan de software via de Connector worden gekoppeld aan andere systemen binnen uw organisatie.

TRAININGEN

Goede kennis van de software is noodzakelijk om optimaal van de voordelen van Smart Event Manager te kunnen profiteren. Dit faciliteren wij met verschillende trainingen. Zo zijn er Basistrainingen die zeer geschikt zijn voor nieuwe medewerkers. Meer informatie over deze trainingen en de mogelijkheid tot inschrijven vindt u onder het kopje Basistraining Reserveren.

Meerdere keren per jaar worden er Smart Sessions georganiseerd, waarin we u op de hoogte stellen van nieuwe functionaliteit en uitleggen hoe u één en ander kunt toepassen. Ook hiervoor kunt u zich inschrijven onder het kopje Smart Sessions.

Naast deze trainingen en Smart Sessions kunnen we ook Maatwerktrainingen verzorgen die, zoals het woord al zegt, op maat zijn gemaakt voor uw organisatie. In tegenstelling tot de Basistrainingen en de Smart Sessions, worden deze trainingen exclusief in uw eigen database gehouden. Hiermee is het mogelijk de inhoud van de training perfect aan te laten sluiten bij de behoeften van de medewerkers en de organisatie.

Willen uw medewerkers hun kennis over specifieke modules verdiepen? Ook hiervoor zijn onze Maatwerktrainingen uitermate geschikt. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de wat meer geavanceerde functies binnen Smart Event Manager, zoals: Online Reserveren, Sjablonen, Roosterplanning, Urenregistraties of Inkopen. De trainingen kunnen zowel bij u op locatie als in ons Voorraedt Meeting Center plaatsvinden.

Meer weten over onze Maatwerktrainingen? Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Neemt u gerust contact op met onze consultants via telefoonnummer 0320-244126 of mail naar info@vooraedt.nl.

BASISTRAINING RESERVEREN

Tijdens de Basistraining Reserveringen worden de basisvaardigheden binnen Smart Event Manager behandeld. Daarbij maken de deelnemers kennis met de structuur in Smart Event Manager.

VOOR WIE

Nieuwe medewerkers die nog geen ervaring hebben met Smart Event Manager. De training is ook geschikt voor gebruikers die de basis nog niet onder de knie hebben.

RESULTAAT

Na afloop van de training zijn de deelnemers in staat om:

  • Relaties in te voeren.
  • Relatiegegevens te wijzigen.
  • Reserveringen in te voeren, met een programma, voorziening, verkopen en offerte.
  • Acties in te voeren.
  • Reserveringen te annuleren.
  • Wachtrij reserveringen af te handelen.
  • Reeksen en herhalingen te reserveren en aan te passen.
  • Werkbrieven en productielijsten te genereren van werkbrieven.
LOCATIE EN KOSTEN

Deze training vindt plaats in het Voorraedt Meeting Center, duurt een dag en wordt een aantal keer per jaar gegeven. De kosten voor deelname bedragen € 125,- exclusief btw per persoon.