LICENTIE EN PRIJS

Er worden jaarlijks licentiekosten in rekening gebracht voor het gebruik van Smart Event Manager. De hoogte van deze kosten is afhankelijk van de modules en opties die u gebruikt en het aantal gelijktijdige gebruikers. Daarnaast dient u rekening te houden met eenmalige kosten voor de implementatie. Voor een prijsopgave gericht op uw situatie maken wij graag een offerte op maat.

U kunt Smart Event Manager al gebruiken vanaf € 3.500 per jaar, exclusief eenmalige kosten voor de begeleiding van de implementatie (afhankelijk van uw sitatie). Overigens zijn het gebruik van de helpdesk en verkrijgen van nieuwe versies inbegrepen bij de jaarlijkse licentiekosten.

Prijsindicaties zijn exclusief BTW.

Nee, de software hoeft niet te worden aangeschaft. Er worden jaarlijkse licentiekosten voor de software berekend.

Hierdoor hoeft er niet eenmalig een groot bedrag geïnvesteerd te worden voor de aanschaf van de software.

Ja, u kunt alleen de modules afnemen die voor uw organisatie van belang zijn. Zodoende betaalt u alleen voor de functionaliteit die u ook echt gebruikt.

Ja, u kunt altijd achteraf modules aan uw licentie toevoegen.

Nee, u krijgt niet het eigendom van de software. U krijgt de licentie om de software te mogen gebruiken.

U mag de software op een onbeperkt aantal computers installeren. De licentiekosten worden berekend op basis van het aantal gelijktijdige gebruikers, niet op basis van het aantal computers.

Ja. Uw licentie bepaalt het aantal gebruikers dat tegelijkertijd met Smart Event Manager kan werken.

SUPPORT

Ja, u kunt de helpdesk bellen op 0320 244 126 voor al uw vragen over Smart Event Manager!

De helpdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Tijdens de Smart Sessions krijgt u nieuwe functies van de software te zien en wordt u uitgelegd hoe u deze binnen uw organisatie kunt toepassen. Ook worden tips en trics gegeven en kunt u ervaringen uitwisselen met andere gebruikers.

Nee, deelname aan de Smart Sessions is kosteloos!

Ja, wij bieden verschillende wijzen van ondersteuning bij de inrichting van de software. Korte sessies kunnen telefonisch worden gegeven. Ook is ondersteuning bij u op locatie mogelijk of in het Voorraedt Meeting Center in Lelystad.

IN DE CLOUD

Ja, de software kan ook in de cloud worden geleverd. Het enige dat u nodig heeft om de software te gebruiken is een computer met een internetverbinding. Hierdoor bespaart u op hardware en het systeembeheer. Daarnaast verhoogt u de stabiliteit; uw systeem is namelijk 24/7 beschikbaar!

Het is beide mogelijk. U kunt ervoor kiezen om de software op uw eigen server en computers te installeren, of kiezen voor het hosten van de software.

Ja, als u ervoor kiest om de software hosted te gebruiken, dan is dit in ieder geval mogelijk. Kiest u ervoor om de software op uw eigen server te installeren, dan kan dit in overleg met uw systeembeheerder worden gerealiseerd.

SMART EVENT MANAGER ONLINE

Op dit moment wordt Smart Event Manager omgebouwd naar een online applicatie. Binnenkort kunt u Smart Event Manager in uw browser gebruiken en wordt de software uw als SaaS-oplossing (Software as a Service) aangeboden.

Stapsgewijs zal Smart Event Manager Online worden gereleased. De meest gebruikte functies zoals het controleren van de bezetting, reserveren invoeren en relaties beheren zijn al grotendeels online beschikbaar. De komende tijd zullen steeds meer functies online beschikbaar komen

Ja, de bestaande gebruikers kunnen overstappen op Smart Event Manager Online zodra alle voor hen noodzakelijke functies zijn omgebouwd.