DE SOFTWARE

COMPLETE FUNCTIONALITEIT

Smart Event Manager onderscheidt zich in volledigheid van functionaliteit voor evenementenlocaties. Het ondersteunt niet slechts een deel van het proces, maar integreert alle onderwerpen van aanvraag tot en met de factuur.

Juist door de integratie van al deze functies in één reserveringssysteem wordt zoveel tijd bespaard.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Met de ontwikkeling van de software wordt veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid. Dit heeft ertoe geleid dat de software, ondanks de uitgebreide mogelijkheden, eenvoudig te bedienen is.

GROTE FLEXIBILITEIT

De flexibiliteit in de inrichting van de software is ongekend. U kunt de werking op uw wensen aanpassen. Of u nu veel werkt met standaard activiteiten of juist elk evenement op maat samenstelt, daar passen we samen met u de inrichting op aan. De software helpt u en neemt u werk uit handen.

HET BEDRIJF

GROTE GEBRUIKERSGROEP

De continuïteit van de software wordt gewaarborgd door de grote en actieve gebruikersgroep van Smart Event Manager. Verschillende toonaangevende organisaties branche maken al gebruik van de software.

Lees de referenties

 

CONTINUE ONTWIKKELING

De ontwikkeling aan Smart Event Manager staat niet stil. Zowel grote uitbreidingen als kleine bug fixes worden doorgevoerd.

De software wordt zelfs met de modernste technieken geheel opnieuw geschreven als online versie.

SUPPORT TOPPRIORITEIT

Goede software levert alleen de gewenste voordelen op als deze ook goed wordt ondersteund. Daar besteden we met Smart Event Manager veel aandacht aan. Zo wordt de helpdesk zeer goed beoordeeld en wordt u hier altijd geholpen.

Ook investeren we in het kennisniveau van de gebruikers door maandelijks kosteloos Smart Sessions te organiseren, waarin nieuwe ontwikkelingen aan de software worden behandeld.

Meer over de Smart Sessions

CONTINUÏTEIT

Voorraedt, het bedrijf achter Smart Event Manager, is een stabiel familiebedrijf waarbij de continuïteit voorop staat.

Meer over Voorraedt