SOFTWARE EVENEMENTEN

Smart Event Manager staat voor betrouwbare, solide software voor alle soorten evenementen. Voorop staat altijd de gebruiksvriendelijkheid, direct erna gevolgd door een enthousiast team van de helpdesk. Dit maakt dat onze klanten optimaal kunnen profiteren van alle voordelen van onze software voor al jouw evenementen.

ALLES-IN-EEN

Onze software is een alles-in-één oplossing voor uw evenementen. Of het nu gaat om het beheren van reserveringen van jouw evenementen tot de facturen, het plannen van personeel, het beheren van relaties of management rapportages; onze uitgebreide software maakt het je gemakkelijk!

VOOR WIE?

Onze software is geschikt voor allerlei soorten evenementenlocaties, musea en attractieparken, outdoor- en indooractiviteiten alsmede catering en horeca. Denk hierbij aan het reserveren van voorzieningen, het plannen van activiteiten, roosteren van personeel, het maken van productielijsten voor leveranciers en de keukenmedewerkers: alle onderdelen die nodig zijn voor evenementen worden met onze software ondersteund.

HELPDESK

Onze zeer enthousiaste helpdesk is er voor vragen die je hebt tijdens het gebruik van de software. Veel van onze medewerkers hebben werkervaring met evenementen. Je kunt rekenen op deskundige hulp van zowel consultants die je kunt benaderen als je intensieve begeleiding nodig hebt, als ook de medewerkers van de helpdesk, die je graag ondersteunen bij het gebruik van de operationele functies van de software.

SOFTWARE ONTWIKKELAARS   

Om te kunnen blijven voldoen aan de wensen van onze klanten met betrekking tot hun evenementen werken onze software ontwikkelaars voortdurend aan het ontwikkelen van gloednieuwe software. Zij letten naast de technische vereisten van de software, juist ook op de gebruiksvriendelijkheid en de functionaliteit. Deze nieuwe functionaliteit word je via updates beschikbaar gesteld.

SMART SESSIONS

Om je nog meer van dienst te zijn, bieden wij je de mogelijkheid deel te nemen aan Smart Sessions, die uiteraard kosteloos zijn. Ongeveer vijf keer per jaar worden er tips en tricks gegeven over het gebruik van de software, krijg je nieuwe functies van de software te zien, wordt de toepassing hiervan uitgelegd en word je op de hoogte gehouden van toekomstige ontwikkelingen.  Met onze software zorgen wij ervoor dat het je bij jouw evenementen aan niets ontbreekt!