HELPDESK

HELPDESK

Heb je tijdens het gebruik van Smart Event Manager vragen? In ons Kenniscentrum vind je bijna alle informatie over de inrichting en het gebruik van de software. Hierdoor heb je minder consultancy of ondersteuning van de helpdesk nodig. Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze supportafdeling via support@voorraedt.nl of telefonisch via 0320 – 244126, keuze 1. Je wordt geholpen door deskundige consultants, veelal met werkervaring in de evenementenbranche.

IMPLEMENTATIE

Wij zorgen ervoor dat je snel aan de slag kunt met Smart Event Manager Essentials, Premium of Enterprise. De implementatie van de software is een traject van verandering, dat niet onderschat mag worden. Verschillende personen en afdelingen binnen jouw organisatie zullen met Smart Event Manager te maken krijgen.

Ons team heeft uitvoerige kennis en ruime ervaring op het gebied van evenement organisatie en diepgaande productkennis om je te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes en de implementatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

TRAININGEN

Om optimaal van de software gebruik te maken bieden wij een aantal trainingen aan. Uitermate geschikt voor nieuwe medewerkers, maar ook om de kennis op te frissen. Bekijk hieronder het volledige trainingsaanbod.

MAATWERK TRAININGEN

Om je kennis van specifieke modules te verdiepen, bieden wij maatwerk trainingen. Denk hierbij aan meer uitgebreide functies in Smart Event Manager zoals Online Reserveren, Sjablonen, Roosterplanning, Urenregistratie en Inkopen. Maatwerk trainingen geven we in de eigen omgeving van jouw Smart Event Manager. Voordeel is dat we opleiden met je eigen data en zo sluit de training perfect aan bij jouw behoeften. Wij geven de training bij jou op locatie of online.

SMART SESSIONS

De ontwikkeling van Smart Event Manager staat nooit stil. Tijdens de gratis Smart Sessions lichten we de nieuwste features en ontwikkelingen toe. Je leert wat de meerwaarde is voor jouw organisatie en hoe ze toegepast kunnen worden. De Smart Sessions worden gehouden in de maanden september en oktober 2023. Naast de gebruikelijke online sessies, organiseren we ook 2 sessies bij ons op kantoor. We gaan hier dieper in op bepaalde onderwerpen en je hebt dan gelegenheid om onderling kennis uit te wisselen. Voor een lekkere lunch wordt gezorgd! Je kunt je via onderstaande link vanaf 1 september inschrijven.

 

VOORRAEDT MEETING CENTER

In ons Voorraedt Meeting Center beschikken wij over uitstekende faciliteiten voor het geven van trainingen of het gezamenlijk implementeren van je systeem. Werk -niet gestoord door de waan van de dag- in een prettige en uitdagende omgeving aan je kennis en de inrichting van je systeem.  

NIEUWE VERSIES

Om aan de wensen van onze gebruikers te blijven voldoen, komen we geregeld met updates. Dit zorgt ervoor dat het reserveringssysteem aansluit op de continue veranderende praktijk. Updates van de software zijn kosteloos. Kom naar onze Smart Sessions om meer te weten te komen over nieuwe versies.

MAATWERK

Het kan zijn dat je een uniek idee hebt waarmee je je onderscheidt van je concurrenten en dat de daarbij gewenste functionaliteit niet in Smart Event Manager zit. In dat geval ontwikkelen we maatwerk en sluiten dit via de Connector aan op de basis van Smart Event Manager.