HELPDESK

HELPDESK

Tijdens het gebruik van de software kunt u voor vragen terecht bij de zeer toegankelijke helpdesk. U wordt geholpen door deskundige consultants, veelal met werkervaring in de evenementenbranche.

IMPLEMENTATIE

Wij zorgen ervoor dat u snel aan de slag kunt met Smart Event Manager Essentials en Enterprise. De implementatie van de software is een traject van verandering, dat niet onderschat mag worden. Verschillende personen en afdelingen binnen uw organisatie zullen met Smart Event Manager te maken krijgen.

Ons team heeft uitvoerige kennis en ruime ervaring op het gebied van evenement organisatie en diepgaande productkennis om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes en de implementatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

TRAININGEN

Om optimaal van de software gebruik te maken bieden wij een aantal trainingen aan. Uitermate geschikt voor nieuwe medewerkers, maar ook om de kennis op te frissen. Bekijk hieronder het volledige trainingsaanbod. Helaas zijn deze fysieke trainingen door de corona maatregelen geannuleerd. We verwachten deze trainingen vanaf september weer op te kunnen starten.
Voor de Basistraining 1 hebben we een online alternatief gevonden. Deze training bieden we tegen een gereduceerd tarief van € 115,00 per deelnemer aan. U kunt zich hiervoor inmiddels inschrijven.

MAATWERK TRAININGEN

Om uw kennis van specifieke modules te verdiepen, bieden wij maatwerk trainingen. Denk hierbij aan meer uitgebreide functies in Smart Event Manager zoals Online Reserveren, Sjablonen, Roosterplanning, Urenregistratie en Inkopen. Maatwerk trainingen geven we in uw eigen omgeving van Smart Event Manager. Voordeel is dat de we opleiden met uw eigen data en zo sluit de training perfect aan bij uw behoeften. Wij geven de training bij u op locatie of in ons Meeting Center.

SMART SESSIONS

SMART SESSIONS

De ontwikkeling van Smart Event Manager staat nooit stil. Tijdens de gratis Smart Sessions lichten we de nieuwste features en ontwikkelingen toe. U leert wat de meerwaarde is voor uw organisatie en hoe ze toegepast kunnen worden. De Smart Sessions worden georganiseerd in het Voorraedt Meeting Center in Lelystad en zijn kosteloos.

VOORRAEDT MEETING CENTER

In ons Voorraedt Meeting Center beschikken wij over uitstekende faciliteiten voor het geven van trainingen of het gezamenlijk implementeren van uw systeem. Werk -niet gestoord door de waan van de dag- in een prettige en uitdagende omgeving aan uw kennis en de inrichting van uw systeem.

NIEUWE VERSIES

Om aan de wensen van onze gebruikers te blijven voldoen, komen we geregeld met updates. Dit zorgt ervoor dat het reserveringssysteem aansluit op de continue veranderende praktijk. Updates van de software zijn kosteloos. Kom naar onze Smart Sessions om meer te weten te komen over nieuwe versies.

MAATWERK

Het kan zijn dat u een uniek idee heeft waarmee u zich onderscheidt van uw concurrenten en dat de daarbij gewenste functionaliteit niet in Smart Event Manager zit. In dat geval ontwikkelen we maatwerk en sluiten dit via de Connector aan op de basis van Smart Event Manager.