FACTURATIETRAINING SEM ONLINE

Tijdens de Facturatietraining SEM Online worden de primaire vaardigheden van het factureren in SEM Online behandeld. Daarbij maak je kennis met de structuur van het systeem en de inrichting van bijkomende zaken rondom factureren. In deze training die via Microsoft Teams plaatsvindt, word je online begeleid door één van onze trainers. In een halve dag (ochtend) leer je de basisfuncties van SEM Online factureren zoals het maken van een aanbetaling-, eind-, creditfactuur, aanmaningen en het verwerken van betalingen etc. Daarnaast krijg je natuurlijk een aantal handige tips mee om het werk zo makkelijk mogelijk te maken.

VOOR WIE

Medewerkers die in SEM Online werkzaam zijn en die gaan factureren.
Heb je al ervaring in de basisapplicatie van Smart Event Manager met factureren dan is deze training voor jou niet nodig.

RESULTAAT

Na afloop van de training heb je kennis van:

  • Inrichting van facturering (betaalwijze, betalingscondities, betaalschema’s, aanbetalingsmethodes, grootboekrekeningen, kostenplaatsen, kostendragers, omzetgarantie, factuurstatussen)
  • Processen facturering (aanbetalingen, eindfactuur, crediteren, diverse factuur, verzamelfacturen, annuleringen, betalingen verwerken, aanmaningen versturen)
  • In het kort nog boekhoudkoppeling, kassakoppeling en online betalen

 

DETAILS

Locatie:

Training wordt online verzorgd
Ontvangst: Training wordt online verzorgd
Duur: een halve dag (ochtend)
Kosten: € 250 per persoon
Groepsgrootte:

4 personen maximaal  

FACTURATIETRAINING SEM ONLINE RESERVEREN