SMART EVENT MANAGER OP ELK APPARAAT

Vergroot uw mobiliteit

DE JUISTE INFORMATIE BIJ DE HAND

ALTIJD EN OVERAL INZICHT

Jij wilt natuurlijk ook overal en op elk apparaat veilig en simpel gebruik kunnen maken van Smart Event Manager. Dat kan! Smart Event Manager is zo gemaakt dat het werkt op je telefoon, tablet, laptop en desktopcomputer.

We herkennen hoe groot het scherm is waar je op werkt en passen de lay-out van het scherm daarop aan. Met een mooi woord heet dat “responsive design”. Werk je op een telefoon of tablet? Dan zal je zien dat het ontwerp van het scherm zo is, dat de knoppen in het scherm groot genoeg zijn voor je vingers.

De functionaliteit van Smart Event Manager op alle apparaten dezelfde. Je kan dus écht alles doen van achter je bureau op kantoor of lekker thuis in je luie stoel*.

GERICHT OP TOUCH BEDIENING

GEBRUIKSGEMAK VANUIT JE LUIE STOEL

De app biedt maximale vrijheid. Je bent niet meer gebonden aan een vaste werkplek. De volledige functionaliteit van zowel Essentials, Premium als Enterprise is ontworpen voor en dus te gebruiken op een smartphone. Intuïtief en taakgericht. Denk aan het wijzigen van het aantal personen en even snel een nieuwe offerte toesturen*.

VOORDELEN

WERKT OP DESKTOP, TABLET EN SMARTPHONE

  • Smart Event Manager werkt op alle apparaten
  • Altijd en overal toegang tot het systeem
  • Veilig en simpel
  • Alle functionaliteit op ieder device*

WAT ZIJN DE VOORDELEN VOOR JOUW ORGANISATIE?

Vraag een vrijblijvende demonstratie van Smart Event Manager aan.

* Voor de Enterprise versie van Smart Event Manager zijn sommige modules vooralsnog alleen-lezen. Ondertussen ontwikkelen wij door zodat straks, ook voor Enterprise, alle modules wijzigen ondersteunen!