Online betalen

Betalingsgemak en snelheid

MAAK HET MAKKELIJK

FACTUREN DIRECT ONLINE BETALEN

Help de klant een handje met het betalen van de factuur. Met Smart Event Manager online betalingen biedt je klanten de mogelijkheid om een (aanbetalings)factuur direct online te laten betalen. Op zijn manier maar onder jouw voorwaarden.

Bij online reserveringen kan je de klant direct vragen om een aanbetaling of het gehele bedrag te voldoen. Dit kan afhankelijk zijn van of het geboekte binnen korte termijn plaatsvindt of pas over langere tijd. Mag de klant achteraf betalen? Ook dat is natuurlijk mogelijk, samen met de factuur sturen we de opdrachtgever een link waarmee er direct online betaald kant worden.

VOORDELEN

EENVOUDIG SNEL BETALEN

  • Factuur sneller betaald
  • Veilige manier van betalen voor en jou en de klant
  • Biedt verschillende betaalmethodes
  • Zekerheid van betaling
  • Betalingsgemak
  • Direct verwerkt in de administratie

WAT ZIJN DE VOORDELEN VOOR JOUW ORGANISATIE?

Vraag een vrijblijvende demonstratie van Smart Event Manager aan.

BUITENLANDSE KLANTEN

CREDIT CARD BETALINGEN

Buitenlandse klanten die graag met creditcard betalen? Dit is eenvoudig, een kwestie van deze betaalmethode aanzetten. De klant kan zelf de gewenste betaalmethode kiezen.

Wij hebben een kant-en-klare koppeling met Mollie.

BETALINGEN VERWERKEN

AUTOMATISCH NAAR HET BOEKHOUDSYSTEEM

Deze functie gaat niet alleen over het bieden van betaalmogelijkheden, we zorgen er natuurlijk ook voor dat de (aan)betalingen direct op de juiste manier in Smart Event Manager worden verwerkt. Ook worden de betalingen automatisch geëxporteerd naar de boekhoudsoftware.