ONLINE OFFERTES EN RESERVERINGEN

Uw opdrachtgevers in de lead.

VERLAAG DE DREMPEL

ROL DE RODE LOPER UIT VOOR JOUW KLANTEN

Laat jouw klanten zelf een eenvoudige boeking maken
of een compleet evenement samenstellen.
Selecteer zalen, wijzig het programma of pas een zaalopstelling aan.
Bijzondere dieetwensen doorgeven? Ook geen probleem!

ZET JOUW KLANT AAN HET STUUR

ONLINE OFFERTES

Geef jouw klanten de mogelijkheid om zelf online offertes samen te stellen. Verhoog het aantal offertes en vergroot de upselling, doordat het voor de klant eenvoudiger wordt extra producten af te nemen. Voldoet de offerte aan de wensen? Dan kan jouw klant deze direct definitief maken. Dat alles zonder dat het je medewerkers tijd kost.

  • Meer offerte aanvragen. Je klanten kunnen 24/7 zelf een offerte samenstellen.
  • Verminder de administratieve last. Je houdt meer tijd over voor het begeleiden en adviseren van jouw klanten.
  • Verkoop meer door tijdens het aanvraagproces extra producten aan te bieden.
  • De stijl en inhoud van de webpagina's kan volledig naar jouw huisstijl worden aangepast.
  • Voeg afbeeldingen en sfeerimpressies toe voor een nog completer beeld.
  • Verkoop nooit nee. Sluit de beschikbaarheidscontrole uit bij offertes en zet hem aan bij definitieve boekingen.
BESPAAR NOG MEER TIJD

DIRECT ONLINE RESERVEREN

Laat opdrachtgevers zelf online reserveren. Dat kan bijvoorbeeld voor een vergaderarrangement in één of meerdere zalen, het reserveren van een activiteit of een kinderfeestje. De online reserveringsmodule is uitermate flexibel en ondersteunt veel verschillende soorten reserveringen.

Stel de arrangementen en optionele verkopen samen die online gereserveerd kunnen worden. Uiteraard houdt de software rekening met de beschikbaarheid van de voorzieningen. Reserveringen komen direct in Smart Event Manager. Dat is niet alleen voor de klant gemakkelijk, het bespaart je ook veel tijd!

  • Verminder de administratieve last. Je houdt meer tijd over voor het begeleiden en adviseren van je klanten.
  • Verkoop meer door tijdens het aanvraagproces extra producten aan te bieden.
  • Pas de stijl en inhoud van de webpagina's zelf aan naar jouw huisstijl.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VOOR JOUW ORGANISATIE?

Vraag een vrijblijvende demonstratie van Smart Event Manager aan.

Online betalen

Definieer zelf de stappen voor online reserveren. Deze kunnen per arrangement afwijken. Zo kun je bijvoorbeeld bij een kinderfeestje een stap voor Online betalen toevoegen, terwijl je bij het boeken van een vergadering de keuze voor een zaal toevoegt.

VOORZIENINGEN

Laat jouw opdrachtgevers zelf een zaal selecteren of je laat Smart Event Manager de voorzieningen automatisch toewijzen. Bepaal per arrangement zelf welke zalen toegepast kunnen worden en welke keuzen voor zaalopstellingen je wil aanbieden.

SHIFTS

Stel vaste tijden in waarop gasten kunnen reserveren (shifts). Voor weekenden en vakantieperioden kunt je aparte shifts instellen. Vervolgens kan je opdrachtgever zelf het programma aanpassen, als je die mogelijkheid wil bieden.

CAPACITEIT

Toon altijd de daadwerkelijk beschikbare capaciteit. Uitgebreide configuratiemogelijkheden maken het mogelijk om complexe zaken als de beschikbaarheid van (gedeelde) voorzieningen, een beperking op het aantal personen per shift of de uiterlijke reserveringstijd te berekenen.

UPSELLING

Geef jouw klanten de mogelijkheid om extra producten of diensten af te nemen. Je geeft bij de arrangementen aan welke toevoegingen jouw klanten online kunnen kiezen. Zo laat je geen mogelijkheid onbenut om ‘upselling’ toe te passen en meer omzet te realiseren.

ONLINE BETALEN

Wil je dat jouw klanten direct online (aan)betalen? Dan voeg je deze stap aan het online reserveringsproces toe en wordt de betaling direct verwerkt in Smart Event Manager.