PERSONEELSPLANNING

Compleet en volledig integreerbaar

PERSONEEL INPLANNEN

TAKEN WORDEN AUTOMATISCH BEPAALD

Het plannen van personeel kan soms een hele uitdaging zijn. Hoeveel mensen heb ik nodig? Welke taken moeten er uitgevoerd worden? Per reservering kan dit enorm verschillen. Een sit-down diner vraagt een andere bezetting dan een lopend buffet. En voor een outdoor-activiteit zijn instructeurs nodig, terwijl voor een rondleiding een andere vaardigheid is vereist.

Geen nood! Smart Event Manager personeelsplanning is er om je te helpen. Afhankelijk van het soort reservering of de producten die je aanbiedt, kan je vastleggen welke taken er uitgevoerd moeten worden. Handig, want zo geeft het systeem automatisch aan wat er gedaan moet worden en kan je de juiste medewerkers indelen zodat de planning compleet is.

 

SIGNALEER WIJZIGINGEN

PLAN OP BASIS VAN VAARDIGHEDEN EN BESCHIKBAARHEID

“Hoe weet ik welke medewerkers de goede vaardigheden hebben en of ze beschikbaar zijn?”, horen we je denken. Simpel, per medewerker kan je dat, en nog veel meer, vastleggen. Medewerkers kunnen ook zelf via hun telefoon of computer direct in het systeem aangeven wat hun (niet) beschikbaarheid is. Smart Event Manager laat je dan bij het plannen zien wie er ingezet kan worden om een bepaalde taak uit te voeren. Koppel de medewerkers aan de taak en de planning is gereed.

Schuiven met personeel? Het is vanzelfsprekend dat het systeem je daar ook mee helpt. Wijzigt de reservering tussentijds qua programma of wordt er bijvoorbeeld een borrel bijgeboekt? Dan wordt deze wijziging direct gesignaleerd kan je de personeelsplanning bijwerken.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VOOR JOUW ORGANISATIE?

Vraag een vrijblijvende demonstratie van Smart Event Manager aan.

VOORDELEN

NOOIT MEER VERGISSINGEN OVER DE PLANNING

  • Bezetting en planning altijd compleet
  • Minder kans op fouten
  • Volledige integratie met reserveringen
  • Flexibel zodat veranderingen simpel doorgevoerd kunnen worden
  • Compleet overzicht in beschikbaarheid van medewerkers